Persondatapolitik hos UNCOVER the game ApS

 

UNCOVER the game ApS er forpligtet til at beskytte dine persondata og respektere din ret til privatliv. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi indsamler, behandler og anvender dine personoplysninger, og hvordan vi overholder gældende databeskyttelsesregler.

**Hvilke persondata indsamler vi:**
Vi indhenter kun persondata, når det er relevant for vores aktiviteter, og i overensstemmelse med gældende love og regler. Nedenfor er en beskrivelse af de typer persondata, vi kan indsamle.

**Kontaktinformation:**

Dette inkluderer oplysninger som dit navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger, hvis du foretager et køb hos os.

**Information fra hjemmesiden:**

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles oplysninger for at tilpasse og forbedre vores indhold, hjemmesidens brugervenlighed og annoncernes relevans i forhold til dine præferencer. Dette kan omfatte cookies og lignende teknologier. Cookies bruges til at genkende hjemmesiden, huske indstillinger, forbedre brugeroplevelsen, udføre statistik og målrette annoncer.

**Formål med indsamling og behandling:**
Vi indsamler og behandler dine persondata til følgende formål:

– At levere de produkter eller ydelser, som du har købt hos os.

– At sende dig ordrebekræftelser og leveringsbekræftelser via e-mail.

– At forbedre vores hjemmeside, indhold og brugeroplevelse.

– At opfylde eventuelle juridiske forpligtelser, som vi kan have.

**Opbevaring og sletning af persondata:**
Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, der er nødvendig for de formål, de blev indsamlet til. Hvis du har foretaget et køb hos os, gemmer vi din kvittering i digital form i 5 år jævnfør bogføringsloven.

**Deling af persondata:**
Vi sælger ikke dine persondata til tredjeparter, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

**Dine rettigheder:**
Som registreret person har du visse rettigheder, som vi skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at:

– Anmode om adgang til og rettelse af dine persondata.

– Anmode om sletning af persondata.

– Protestere mod behandlingen af dine persondata.

– Indgive klage til en datatilsynet.

– Anmode om begrænsning af behandlingen af dine persondata.

Hvis du ønsker at udøve nogen af dine rettigheder eller har spørgsmål vedrørende denne persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os på e-mailadressen hej@uncoverthegame.dk

**Den dataansvarlige:**
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.uncoverthegame.dk er:

UNCOVER the game ApS
Korsørgade 44
2100 København Ø
CVR-nr. 44281023

Vi er forpligtet til at beskytte dine persondata og respektere dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove.