Vælg en side
Testimonials

Nysgerrige detektiver!

April L

“Det er så vanvittigt gennemført! Jeg er vild med at det er lykkedes at få os detektiver til at blive i rollen. Jeg vil ikke afsløre for meget jo, men man sidder ikke med fornemmelsen af at være detektiv omgivet af kulisser, alt er gjort utrolig troværdigt. Mega fedt. Vi var to kvinder i 30erne og en flaske vin om at løse den og det var skide skægt. Håber der snart kommer et nye mysterium der skal løses” 

dato for oplevelse: 13. december 2023

Sarah K.

Spillet fungerede rigtigt godt. Alle detaljer giver noget til historien, og alt papir og info er lækkert lavet, så man føler man har en ægte oplevelse af at opklare en forbrydelse.

Dato for oplevelse: 27. december 2023

Michelle V.

God købsoplevelse og hurtig levering. Mega fedt spil. Jeg glæder mig til næste mysterie at løse!

Dato for oplevelse: 10. november 2023

Detektivernes foretrukne mysterium!

April L.

Det er så vanvittigt gennemført! Jeg er vild med at det er lykkedes at få os detektiver til at blive i rollen. Jeg vil ikke afsløre for meget jo, men man sidder ikke med fornemmelsen af at være detektiv omgivet af kulisser, alt er gjort utrolig troværdigt. Mega fedt. Vi var to kvinder i 30erne og en flaske vin om at løse den og det var skide skægt. Håber der snart kommer et nye mysterium der skal løses

Dato for oplevelse: 13. december 2023

Jacob Larsen

Jeg har prøvet mange Exit-games og dette er en af de bedre. Jeg er sjælendt blevet udfordret på den gode måde, samtidig med at familien kunne være med.

Dato for oplevelse: 06. januar 2024

Michelle V.

God købsoplevelse og hurtig levering. Mega fedt spil. Jeg glæder mig til at løse næste mysterie!

Dato for oplevelse: 10. november 2023

Kim E.

Spillet kom hurtigt og levede 100% op til vores forventninger. Fantastisk kriminalsag vi pludselig skulle løse. Bestemt ikke let men vi løste mysteriet. Fedt

Dato for oplevelse: 14. december 2023